Виробник звукових систем Alpine представив дуже цікавий фургон для подорожей

Підпишись на нас:

Alpine насправді відома своїми навігаційними та звуковими системами і саме тому так дивно, що на стенді CMT 2023 є цілий концепт автомобіля від цього виробника. Той факт, що фургон, відомий як Cross Cabin, постійно оточений великою групою відвідувачів, головним чином пов’язаний з незвичайним дизайном інтер’єру. Він складається з численних дерев’яних стійок, які вигинаються від стелі до підлоги та утворюють відсіки для речей і лавки.

Подробиці

Не випадково дизайн інтер’єру виконано в японському стилі. Японська компанія Alpine не лише хоче підкреслити мінімалістичний та функціональний характер Cross Cabin, але й згадує про власні традиції.

Alpine Cross Cabin

Концептуальний фургон має все, що потрібно для довгих подорожей. Як завжди, кухонний блок з мийкою, плитою, холодильником і місцем для зберігання розташовується в зоні розсувних дверей. Однак цікавою особливістю даного виробу є те, що весь цей модуль можна «вивернути» назовні та за необхідності, опустити на землю.

Центральна частина кемперу знаходиться позаду: багатофункціональний стіл закріплений між двома лавами, який увечері можна перетворити на ліжко за допомогою складної рами та матраца. Він складається з двох накладених одну на одну панелей, які відкриваються для роботи.

Alpine Cross Cabin

32-дюймовий монітор і скляна клавіатура розташовані на тильних сторонах стільниць, перетворюючи обідній стіл на велике комфортне робоче місце.

Alpine Cross Cabin

Молоді туристи, для яких Alpine розробила кабіну Cross, більше не хочуть бензину у фургоні. Але вони все одно хочуть бути самодостатніми. Окрім дизельного обігрівача для салону, всі інші необхідні для життя прилади, такі як холодильник чи індукційна плита, працюють від електрики. Тому велика сонячна система на даху є невід’ємною частиною концепції. Залежно від використання, кемпери можуть працювати до трьох днів без підключення до зовнішнього живлення.

Наразі концептуальний транспортний засіб все ще базується на Ford Transit. Однак поки незрозуміло, який саме транспортер ляже в основу фінальної невеликої серії.

Такий транспортний засіб планують здавати в оренду. Концепція для роботодавців, які тимчасово надають фургон своїм працівникам для «роботи» (комбінований термін роботи та відпустки), також є можливим. Для деяких компаній це може стати справжньою перевагою в боротьбі за кваліфікованих працівників.

Залежно від галузі та вимог фургон Alpine має бути розроблений індивідуально. Cross Cabin, який зараз демонструється на виставці CMT, є дуже раннім прототипом, який Alpine хотіла б використати для перевірки реакції туристів. Наступний етап розробки буде представлено з 8 по 12 лютого 2023 року на Reisen & Caravaning Hamburg.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: