Ентузіаст створив унікальний автомобіль з «зарядженого» Chevrolet Corvette потужністю 400 к.с.

Підпишись на нас:

Привернути увагу своїм автомобілем у такому блискучому місті, як Маямі, непросто, але Vetter Slash може це зробити. Під обшивкою цього автомобіля потужний Chevrolet Corvette C6 і тому він оснащений надійним LS2 V8 з потужністю приблизно 400 к.с. Зараз унікальний автомобіль продається за 115 000 доларів.

Подробиці

Slash створений Майком Веттером. Він побудував кілька диких транспортних засобів, включаючи модернізований Chevy Cobalt, який зробили схожим на космічний корабель. У той час як останній повільний і дещо складний в управлінні, Slash швидкий і готовий до розваг.

Згідно з даними ebay, цей автомобіль має лише 270 миль на одометрі та «заводський стан і обробку». Це вигідна пропозиція для автомобіля, зібраного таким чином. Здебільшого кожна панель кузова, яку ви тут бачите, створена Vetter зі скловолокна на замовлення. Двері на задніх петлях додають ще більше драматизму дизайну, який кричить: «Подивіться на мене».

В інтер’єрі поєднуються повністю цифрова панель приладів, інформаційно-розважальна система в стилі планшета та вентиляційні отвори клімат-контролю з регульованим світлодіодним освітленням навколо них. Bluetooth і вбудована навігація також включені.

Він навіть має задню камеру та значок Vetter з підсвічуванням на задньому бампері. Так само, як оригінальний Corvette, цей автомобіль отримав позаду пасажирського відділення повноцінний вантажний простір.

Двигун LS2 V8 і автоматична коробка передач повинні прослужити роками, але що відбудеться в разі пошкодження кузова, або як замінювати одну з лампочок фари – це дуже цікава тема для обговорення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: