Ютубер загинув, намагаючись розігнатися на мотоциклі до 300 км/год

Підпишись на нас:

Популярний індійський ютубер Агастай Чаухан загинув у результаті жахливої ​​аварії, коли він їхав з Агри до Делі, Індія. Місцеві звіти свідчать, що під час жахливої ​​аварії він рухався зі швидкістю близько 300 км/год.

Подробиці

Під час поїздки Чаухан врізався в розділювач смуг на дорозі, повідомляє The Economic Times. Зіткнення було настільки сильним, що мотоцикл повністю знищений і водій мотоцикла розбив шолом. Чаухан отримав травми, які призвели до його смерті. Поліція констатувала його смерть на місці аварії.

За даними іншого ЗМІ, The Tribune , під час аварії Чаухан знімав свою поїздку на відео та пообіцяв спробувати розігнатися до 300 км/год.

«Я розганяю його до 300 км/год і побачу, чи зможе він їхати ще швидше», — цитує його слова у відео сайт новин. Поліція заявила, що Чаухан був частиною групи з п’яти мотоциклістів, коли сталося зіткнення.

Чаухан був автором YouTube-каналу PRO RIDER 1000, де він часто демонстрував високопродуктивні мотоцикли. Відомий своєю любов’ю до швидкісної їзди, останнє відео Чаухана, яке було завантажено за три дні до аварії, показало, як він розвиває швидкість 279 км/год. Зараз на його YouTube-каналі 1,29 мільйона підписників, і він завантажив 189 відео до своєї передчасної смерті.

25-річний YouTuber був жителем Дехрадуна, що на півночі Індії. Хоча він час від часу їздив на інших мотоциклах, він часто ділився відео, як він і його друзі катаються на 1000-кубовому супербайку Kawasaki Ninja ZX-10R.

Після смертельної аварії старший суперінтендант поліції округу Алігарт, де сталася аварія, закликав мотоциклістів відповідально керувати своїми ТЗ. Влада радить громадянам уникати перевищення швидкості на дорогах загального користування.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: