На популярному в українців аукціоні продають підтоплений кросовер Aston Martin з пробігом 315 км

Підпишись на нас:

Aston Martin DBX 707 — це справді потужний позашляховик, який пропонує надзвичайний рівень продуктивності з агресивним дизайном кузова і розкішними комплектаціями. На жаль, один екземпляр із пробігом лише 315 км нещодавно спіткала нещаслива доля в США, і тепер він доступний через аукціон IAAI.

Подробиці

IAAI виставила DBX 707 на продаж через свою філію в Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк, і хоча екстер’єр позашляховика виглядає незайманим, він потрапив на аукціон після затоплення. Незрозуміло, чи шторм призвів до затоплення Aston Martin, чи водій, можливо, заїхав у воду занадто глибоко, але результатом є транспортний засіб, який явно потребує уваги зі сторони покупця.

Фотографії, опубліковані на IAAI, показують лінію, по якій Aston Martin був в воді, але ми не можемо зрозуміти, яка частина інтер’єру зображена на цьому фото.

Aston Martin DBX 707

Незважаючи на це, не виглядає так, ніби позашляховик був повністю занурений у воду, оскільки салон дуже чистий і немає жодних ознак затоплення килимів. Крім того, фото, на якому показано одометр, підтверджує, що принаймні деякі його електронні системи залишаються функціональними.

Aston Martin DBX 707

Екстер’єр виглядає так, наче позашляховик покинув завод. Автомобіль з чарівним сірим відтінком та на комплекті чорних коліс поверх яскраво-жовтих гальмівних супортів. Він також був оснащений безліччю деталей з вуглецевого волокна, включаючи нижню частину переднього та заднього бамперів, бічні пороги та бокові дзеркала.

Aston Martin DBX 707

DBX 707 отримав базовий 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом, а його потужність 697 к.с. і 900 Нм. Це дає перевагу майже на 50 к.с. над Lamborghini Urus, але на 18 к.с. менше, ніж у 6,5-літрового атмосферного V12 Ferrari Purosangue. Однак Aston має значну перевагу в крутному моменті над Ferrari 716 Нм.

Aston Martin DBX 707

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: