Росія збирається йти в новий наступ на бойових машинах часів холодної війни

Підпишись на нас:

Численні бойові машини часів холодної війни були сфотографовані під час підготовки до відправлення в Україну на 103-му бронетанковому ремонтному заводі на Далекому Сході Росії.

Подробиці

Незважаючи на величезну кількість загиблих Росія готується до нового наступу. Росіяни витягують з довгострокового зберігання декілька машин Т-62 і БРДМ-2. Деякі з них модернізовані до комплектації БРДМ-2МС із встановленням нового двигуна, тепловізійного прицілу та додаткової броні. Танки Т-62 проходять капітальний ремонт і отримують нові системи зв’язку та оптику.

Т-62

Минулого тижня Валерій Залужний і Олексій Резніков заявили, що Росія готується до нового великого наступу в новому році, незважаючи на низку принизливих невдач на полі бою для Москви в останні місяці. Є інформація, що це може статися в лютому, коли половина з 300 000 військовослужбовців, призваних Росією в жовтні, завершить навчання.

Офіційні особи заявили, що напад може бути розпочато зі східного Донбасу, півдня чи сусідньої Білорусі та може включати ще один наземний штурм Києва, який Москві не вдалося захопити на початку вторгнення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: