Категорії: ДВЗ

Експерти назвали надійний позашляховик на вторинному ринку, який проїде більше 400 000 км

Цей автомобіль може похвалитися не тільки вражаючими характеристиками бездоріжжя, але ще й дивовижною довговічністю практично всіх вузлів і агрегатів. Коштує він недешево, але якщо добре пошукати на вторинному ринку, то можна знайти непоганий варіант у бюджеті 22 000 доларів.

Подробиці

Йдеться про знаменитого японського «рамника» Toyota Land Cruiser Prado 150. За словами експертів, цей автомобіль є справжнім бестселером і однією з найліквідніших моделей «Тойоти».

Для таких машин нестрашні пробіги понад 250 тисяч км, так що переживати про те, що за 22 000 доларів вдасться придбати екземпляр, що вже відкатав свої кілометри, не варто.

У списку незаперечних плюсів 150-го «Прадо» значаться як високий рівень комфорту, так і об’ємний багажник та визначні позашляхові якості.

Втім, певні нюанси з вибором цієї моделі Toyota все ж таки є. На думку експертів дизельні двигуни сто п’ятдесятого Прадика у нас сильно переоцінені як з точки зору надійності, так і ресурсу.

Тому найкращим вибором цього позашляховика буде варіант із 2,7-літровим бензиновим атмосферним двигуном (2TR-FE), що видає 163 кінські сили. Цей агрегат здатний здивувати своєю довговічністю завдяки наявності в його конструкції чавунного блоку циліндрів та міцного ланцюга ГРМ. При належному обслуговуванні такий мотор здатний без проблем долати позначку 400 000 км пробігу.

З трансмісіями у разі проблем також немає. Це 4-швидкісні АКПП A340F, що добре зарекомендували себе за довгі роки, а також 6-діапазонні «автомати» A761F, що прийшли на зміну «чотирьох ступням» у 2013 році.

Останні публікації

Українські транспортні компанії на межі банкрутства: названо причини

У зв’язку з новим Законом про мобілізацію експерти пророкують транспортний колапс, і стосується він сфери…

30 хв. тому

Чи потрібний військовий квиток для відвідування сервісних центрів МВС

З 18 травня всі чоловіки мають прийти до ТЦК та оновити свої дані. У зв’язку…

1 годину тому

Названі чотири причини, через які у водіїв зайві витрати на ремонт машини

Автовласники повинні самостійно забезпечувати безперебійну роботу власного транспортного засобу. Однак багато хто з них своїми…

10 години тому

Індія отримала від Росії останню партію ПЗРК «Ігла-С»: налагоджує їх внутрішнє виробництво

Індійська армія знаходиться на порозі посилення своїх можливостей протиповітряної оборони через надходження останньої партії системи…

11 години тому

Французька армія отримає танкери нового покоління з броньованою кабіною

Французьке агентство закупівель (DGA) офіційно уклало з Arquus контракт на розробку та виробництво нового покоління…

12 години тому

Британія офіційно представляє нову систему: автомобіль, яким дешево збивати безпілотники

Британський уряд оголосив про помітну розробку в оборонних технологіях: зброю радіочастотної спрямованої енергії (RFDEW), призначену…

13 години тому