З Ford Mustang 1965 року зробили сучасний і потужний Muscle car

Підпишись на нас:

Модифікований Ford Mustang 1965 року чудово поєднує класичний вигляд із сучасними технологіями і вирушить на аукціон наступного тижня.

Подробиці

Цей Mustang одразу робить особливим той факт, що він оснащений двигуном Roush IR V8 об’ємом 560 к.с., який має залізний блок із 4 болтами, сталевий колінчастий вал, стрижні двотаврової балки, ковані поршні, алюмінієві головки з обробкою ЧПУ, роликовий кулачок, 8-ступеневу впускну система, ECU Roush, паливні насоси AEM Performance і спеціальний паливний елемент.

Ford Mustang

Хоча компанія Barrett-Jackson не розкриває потужність автомобіля відзначається, що V8 поєднується з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач із тридисковим зчепленням McLeod, спеціальним карданним валом і двигуном Ford.

Ford Mustang

Інші особливості данного маслкару – передня підвіска RRS Phase 6, койловери RRS, рейкове рульове управлінням RRS GT і посилені нижні важелі. Він також має спеціальні роз’єми шасі, спеціальну внутрішню опору вежі, спеціальні коробки крутного моменту та спеціальний тунель. Також представлені шестипоршневі передні та чотирипоршневі задні гальмівні супорти RRS.

Ford Mustang

Зовнішній вигляд поні-кара також був ґрунтовно змінений. Він оснащений повністю новими сталевими панелями кузова, нестандартними бамперами, унікальними рокерними панелями, розширеними колісними арками та повітряними жалюзі за бічними вікнами. Також є димчасте скло, світлодіодні фари, кришка паливного бака виконана на замовлення, дверні ручки на замовлення та чудове покриття PPG Blurple.

Численні зміни також були внесені в салон, включаючи компоненти шкіри Nappa, нестандартну приладову панель, центральну консоль, індивідуальні сидіння, систему Vintage Air, цифрові циферблати, електросклопідйомники та перемикачі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: