Tesla Model 3 проїхалась по затопленій вулиці і цей випадок отримав дивну реакцію Ілона Маска

Підпишись на нас:

Навмисне їздити через підтоплені вулиці на електромобілі це така собі історія, але саме це зробила власниця Tesla Model 3 і згодом отримала коментар від Ілона Маска.

Подробиці

Цей ролик нещодавно був опублікований в Twitter-сторінці Whole Mars Catalog. На відео, яке було знято під час інтерв’ю для місцевого каналу новин, біла Tesla Model 3 швидко наближається до підтопленої вулиці і це дуже потішило глядачів, які були свідками всього цього.

«Що робить ця жінка», — можна почути голос чоловіка за кадром, коли Model 3 їде крізь воду. На певному етапі електромобіль повертає ліворуч, але вибравши трохи гострий кут для повороту водієві доведеться зупинитися, щоб уникнути наїзду на стовп світлофора. Потім вона дає задній хід і продовжує свій веселий шлях, залишаючи широкі хвилі позаду.

Немає сумніву, що електромобілі, такі як Tesla Model 3, можуть більш легко і безпечно їздити по глибокій воді, ніж автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння. Однак це не означає, що їздити на Tesla через наслідки паводку – це гарна ідея.

У типовому стилі Ілона Маска він ретвітнув відео з підписом «The Car Aquatic», повністю применшуючи ризик спроби зробити щось подібне з Tesla. Твіт Маска може навіть спонукати інших власників Tesla та електромобілів думати, що вони можуть їздити по глибокій воді.

Дійсно, принаймні один із підписників Маска опублікував твіт із таким текстом: «Привіт, Ілон, ця Tesla на 100% безпечна, коли це робить?» і дозвольте мені відповісти на це. Ні, це небезпечно на 100 відсотків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: