Американська компанія випустила оновлений позашляховик схожий на БТР

Підпишись на нас:

Rezvani Motors вперше представить публіці виконаний на базі Cadillac Escalade позашляховик Vengeance. Він вперше з’явиться на майбутньому аукціоні Barrett-Jackson.

Подробиці

Нішевий виробник кузовів вперше представив Vengeance у жовтні минулого року, і хоча він заснований на Escalade, він зазнав стільки модифікацій, що його практично неможливо впізнати. Насправді він більше схожий на транспортний засіб, призначений для наступної висадки на Місяць, або на бронемобіль, ніж на той, яким можна їздити по дорозі.

Кожна панель кузова Vengeance нова. Зміни починаються з передньої частини, де є нові фари та світлодіодні денні ходові вогні, міцний бампер із буксирувальними гаками та дивовижний капот із чотирма помітними ліхтарями спереду. Дизайнери Rezvani також створили характерні розширені крила для позашляховика, щоб він міг «встати» на 22-дюймові колеса з 35-дюймовими шинами для бездоріжжя.

Задня частина Vengeance особливо ефектна, оскільки бічні вікна були видалені, встановлена ​​світлодіодна панель і повністю нова задня панель. Vengeance явно не для тих, хто хоче бути поза увагою.

 

Ті, хто хоче придбати ключі від Vengeance, можуть вибрати між трьома різними силовими агрегатами:

  • 6,2-літровий атмосферний V8 потужністю 420 к.с. і з крутним 623 Нм;
  • 3,0-літровий турбодизель з рядною шісткою, потужністю 277 к.с. і 623 Нм;
  • 6,2-літровий V8 з наддувом потужністю 690 к.с. і 911 Нм крутного моменту, що трохи більше, ніж 682 к.с. і 884 Нм у Escalade-V.

Ціни на Rezvani Vengeance починаються з приголомшливих 249 000 доларів США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: