Tesla Cybertruck, який застряг у багнюці витягував пікап Ford

Підпишись на нас:

Невдовзі після того, як Tesla відсвяткувала відкриття нового літієвого нафтопереробного заводу в Техасі, майбутній Cybertruck був «спійманий» в процесі витягування з багнюки.

Подробиці

Кадри були зняті 8 травня Стефані Енн Фішер і опубліковані в Facebook і Twitter. Вона стверджує, що електромобіль застряг в полі, недалеко від дороги і нафтопереробного заводу.

На кадрах відео можна побачити групу людей, які, як вона описує: «блукають навколо, ніби не знають, що робити».

В іншому наборі фотографій вона показує колії, створені Cybertruck, і надає їх як доказ того, що автомобіль дійсно застряг, а не просто був припаркований, як припустили деякі коментатори.

В відео поряд з Tesla Cybertruck можна побачити пікап Ford F-Series, який, очевидно, готується допомогти витягнути передсерійну модель із бруду. З нечітких знімків це дійсно важко зрозуміти, але пікап може бути F-250 або F-350.

Схоже, що цей Cybertruck саме той екземпляр, на якому генеральний директор Tesla Ілон Маск їздив на церемонії закладки першого каменю нафтопереробного заводу. Як видно на фотографіях, електричний пікап має ту саму металеву підставку для інструментів.

На щастя, є докази того, що 8 травня вантажівкою керував не генеральний директор компанії. Дрю Багліно, віце-президент Tesla, опублікував повідомлення, що він «розважався, бруднячи Cyber» після даної події.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: