ДВЗ

Представлений кемпер, який може мати броню і «дозволить пережити апокаліпсис»

Є багато міцних кемперів, які компактні та готові до бездоріжжя, але мало таких, які можуть врятувати вас навіть під час апокаліпсису. Один з таких випустила компанія Mammoth Overland. Він отримав назву ELE і це абревіатура від Extinction Level Event.

Подробиці

За умови, що у вас немає клаустрофобії, вашингтонська компанія позиціонує ELE мобільною безпечною кімнатою. Він оснащений броньованими передньою частиною та днищем, які зроблені з захисних пластин із куленепробивністю, доступними як опція. Вхід здійснюється через напірні двері у стилі підводного човна, які допомагають утримувати внутрішній простір герметичним і під тиском. Також є верхній люк, який відкривається на оглядовий майданчик на даху, де можна запустити дрон для розвідки за межами видимості (BVR).

Він має медичну систему фільтрації повітря, яка працює протягом шести місяців, а система камери нічного бачення, встановлена ​​на телескопічній штанзі, забезпечує огляд на 360 градусів навколо кемпера. Якщо зловмисники спробують наблизитися до вашого мобільного комплексу, одним натисканням кнопки можна активувати систему захисту від ведмедя, яка псує повітря навколо кемпера по широкій дузі. Якщо ж зловмисникам якимось чином вдасться проникнути всередину, можна використовувати зброю з системи зберігання.

ELE все ще є позашляховим причепом для кемпінгу і він цілком здатний виконувати цю роль. Він містить резервуар для прісної води об’ємом 83 літри з функцією фільтрації, а чотири літій-іонно-фосфатні батареї ємністю 100 ампер-годин забезпечують до 20 годин автономної роботи. Підзарядка відбувається за допомогою автомобіля або сонячної батареї потужністю 200 Вт, також є бензиновий генератор для живлення.

До послуг гостей 32-дюймовий телевізор, Starlink для підключення до Інтернету, дводіапазонна радіосистема та кондиціонер. У моменти, коли «зомбі не атакують», на зовнішній розсувній кухні є мийка з двоконфорочною плитою. Також можна встановити тент для відпочинку на природі.

Президент Mammoth Overland Скотт Тейлор розповів, що:

«Кемпер може впоратися з усім, з чим можуть зіткнутися туристи, від ведмедів до лісових пожеж і соціальних заворушень, тож мешканці суші можуть безстрашно досліджувати навіть найнебезпечніші ділянки нашої планети».

ELE від Mammoth Overland дебютує на виставці Overland Expo West у Флагстаффі, штат Арізона, пізніше цього місяця. Ціни починаються від 67 000 доларів США, а куленепробивний захист можна встановити за додаткові 25 000 доларів США.

Останні публікації

Toyota планує випустити «заряджений» автомобіль, розробляти який припинила у 2015 році

Компанія Toyota у 2015 році представила концепт нового спорткара S-FR. Ця модель вийшла компактною і…

57 хв. тому

Як водіям фур виїхати за кордон: деталі закону про мобілізацію

Від сьогодні інспектори Державної прикордонної служби України в пунктах пропуску перевірятимуть наявність військово-облікового документу в…

2 години тому

Дуже популярний: кросовер за 9 000$ в перші години замовили 50 000 людей

В Індії старували продажі кросовера XUV 3XO, котрий побив всі рекорди ринку. Позашляховик за 9…

3 години тому

Поставити автомобіль на облік в ТЦК: нова постанова Кабміну

Неочікувана новина сколихнула мережу - у Верховні Раді пропонують поставити на облік в ТЦК всі…

4 години тому

Комфортні та потужні: Японія передала ЗСУ 100 позашляховиків Mitsubishi Type

Японія передала українським захисникам позашляховики Mitsubishi Type. Про допомогу стало відомо ще у 2023 році,…

5 години тому

Топ-5 «американців», які найчастіше ввозять на український авторинок

Українці масово пересідають на американські машини. Причиною цьому стала доступна ціна «биток», які не втрачають…

6 години тому