ТОП-10 найкращих електрокарів з пробігом за версією британських експертів

Підпишись на нас:

Редакція видання “What Car?” представила свіжий рейтинг вживаних електромобілів. Основні критерії вибору – особистий досвід, думки експертів і власників транспортних засобів.

Подробиці

Підсумки дослідження можуть бути корисними жителям України, оскільки більшість представлених у рейтингу машин їздять дорогами нашої країни і час від часу з’являються на сайтах оголошень.

Топова десятка найкращих авто з пробігом з “плюсами” і “мінусами”

10 місце: Opel Corsa

Укладачі чарту похвалили цю модель за відмінну динаміку, представницьке оснащення і функцію швидкої зарядки. Основні претензії – дорожнеча, похмурий інтер’єр і недостатня автономність.

9 місце: Volkswagen ID.3

Аргументи “за”: легке керування, солідна автономність і просторий салон. Аргументи “проти” – низька надійність, неналежна якість інтер’єру та кострубата система мультимедіа.

8 місце: MG ZS EV

Заявлені “плюси” електрокросовера – просторий салон, люксове оснащення і практичність. До “мінусів” експерти віднесли не найприємніше керування і обмежене регулювання рульового колеса.

7 місце: Peugeot e-208

“Побратим” Opel Corsa-e по платформі похвалений за гарний інтер’єр, приємне керування і невисоку ціну. Основні претензії – малий запас ходу, кострубата гальмівна система і важковиразні показники панелі приладів.

6 місце: Audi E-tron

“Компліменти” – комфортабельність, практичність, місткість салону і зручність інтер’єру. Критика – не найприємніше керування, недостатня автономність, незручна система мальтимедіа.

5 місце: Kia e-Niro

Найвагомішими перевагами південнокорейської моделі названо просторий салон, пристойну автономність і преміальне оснащення. Невдоволення експертів викликали дорожнеча машини і довгий час зарядки.

4 місце: Hyundai Kona EV

“Плюси” – гідна автономність, відмінні динаміка і оснащення. Список претензій обмежений недостатньою просторістю другого ряду і неприємним керуванням.

3 місце: Renault Zoe

Укладачів рейтингу приємно здивувала дешевизна обслуговування, значний запас їзди від однієї зарядки і легкість управління.

З недоліків – похмурий інтер’єр, погані гальма і динаміка.

2 місце: Jaguar I-Pace

Захоплення авторів дослідження викликала інноваційність “кішки”, шикарна комфортабельність, стильний дизайн і легкість управління. Доводи “проти” – слабка шумоізоляція, недостатній рівень заднього огляду і слабенька надійність.

1 місце: Tesla Model 3

“Плюси” – відмінна автономність, високий рівень практичності, класна динаміка, затишний і стильний салон. До “мінусів” віднесли недостатню плавність ходу і слабку якість збірки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: