В Україні помічені автомобілі HMMWV, як називають «мисливцями за танками»

Підпишись на нас:

В охопленому вогнем Бахмуті були помічені групи знищення танків. Триваюча битва за Бахмут досі залишається найінтенсивнішою на лінії фронту і саме там помічено нові автомобілі HMMWV, оснащених ракетами Raytheon BGM-71 TOW.

Подробиці

Протитанковий направляючий ракетний комплекс американського виробництва встановлений на борту Humvee.

TOW — це портативна важка система протиброньової зброї встановлена ​​на транспортному засобі. Вона працює з протитанковими ракетами більшої дальності та більшою боєголовкою, ніж у попередніх ракет і складається з пускової установки та ракети, які можуть ефективно використовуватися за будь-яких погодних умов для ураження танків і іншої броньованої техніки. Також вона може знешкоджувати різні точкові цілі, такі як бункери, озброєння та пускові установки і неброньовану техніку. А ще ця установка має обмежені можливості самозахисту від вертольотів.

Автомобілі HMMWV з TOW

Пускова установка складається з пускової труби, траверсного блоку, комплексу наведення ракети (ПУР), нічного прицілу, акумуляторної батареї, оптичного прицілу, триноги, кожуха і ремня для перенесення. Група ракет розміщена в одноразовому пусковому контейнері. TOW можна керувати з землі, транспортних засобів або вертольотів. Загалом 46 країн-союзників використовують TOW, і він виробляється у Швейцарії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: