Гібридний Range Rover п’ятого покоління провалив тест на лося

Підпишись на нас:

Range Rover п’ятого покоління дебютував у жовтні 2021 року. Випущений на платформі Jaguar Land Rover MLA-Flex, позашляховик є розкішним круїзером і доступний в п’яти- та семимісні версіях, а також з новим гібридним силовим агрегатом. Однак він ніколи не розроблявся з урахуванням комбінації швидкості та маневреності, і це легко пояснює його відносно погані результати в тесті на лося.

Подробиці

Нещодавно наші колеги з km77.com випробовували Range Rover P440e в вищезгаданому тесті. Це менш потужний гібридний варіант, який має під капотом 3,0-літровий двигун з турбонаддувом і електродвигун. Загальна потужність системи становить 434 кінські сили і 620 Ньютон-метрів крутного моменту. Величезна батарея ємністю 38,2 кіловат-годин забезпечує запас ходу на електриці понад 100 кілометрів на одному заряді.

Цей конкретний приклад позашляховика їздить на всесезонних шинах Pirelli Scorpion Zero розміром 285/45 R22. Це, звичайно, не найчіпкіша гума для важкого сімейного самоскида, який ми можемо придумати, і даний момент може негативно впливати на результати тесту.

Перша спроба на швидкості 76 кілометрів на годину швидко закінчилася вражаючою втратою тяги і максимальна швидкість значно нижча ніж потрібна для виконання маневру. Вага автомобіля тут, величезна, але його дуже агресивна електронна система стабілізації також унеможливлює об’їзд позашляховика навколо конусів.

Після ще кількох невдалих спроб команді km77.com нарешті вдалося виконати вправу, не зачепивши жодного конуса на швидкості всього 63 км/год. На цій швидкості недостатня поворотність набагато менш помітна, і в цілому позашляховик виглядає стабільним і цілком керованим. Однак навіть на цій швидкості система ESC спрацьовує дуже інтенсивно та знижує швидкість передніх коліс.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: