На аукціон виставлять «капсулу часу» Lamborghini Countach 1990 року випуску

Підпишись на нас:

Lamborghini Countach давно цікавить любителів ДВС завдяки своєму незвичайному дизайну та неймовірній потужності. Екземпляр, який виставили на аукціон має дуже малий пробіг і високий цінник.

Подробиці

Цей Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition 1990 року випуску, виготовлений в останній рік існування автомобіля, має на одометрі лише 155 миль (249 км). Доставлений практично новим до Clark Motor Company у Хіт, Огайо, він буде продаватися на аукціоні пізніше цього місяця.

Його власником був лікар з Детройта. Документи, пов’язані з транспортним засобом, показують, що на момент доставки на одометрі його було 82 милі (138 км). Це означає, що автомобіль проїхав лише 73 милі (111 км) з моменту потрапляння в приватні руки. Тринадцять із цих миль (20 км) проїхав дилер, який у період з 2010 по 2020 рік зберігав автомобіль як демонстраційний  екземпляр та їздив на ньому лише на короткі відстані.

Насправді цей  Lamborghini настільки оригінальний, що він досі взутий в шини Pirelli P Zero, які він були встановлені 33 роки тому. Це означає, що новому власнику автомобіля, ймовірно, доведеться придбати запасний комплект коліс зі свіжими шинами, якщо він захоче їздити на ньому.

Майже напевно серед Countache, які ще залишись на ходу, цей автомобіль має найменший пробіг і навряд чи новий власник захоче виправдати додавати цій капсулі часу кілометраж.

Автомобіль, оброблений кольором «металік чорний» салон з сірої шкіри. Він продається з оригінальними посібниками, комерційною літературою та накладною, яка свідчить про те, що його було придбано новим за 275 000 доларів США.

Згідно з калькулятором інфляції в США, це еквівалентно 615 762 доларам у сучасних грошах. RM Sotheby’s, який займатиметься продажем на аукціоні у Фініксі, штат Арізона, вважає, що це видання Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition буде продано від 750 000 до 1 000 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: