Рідкісний спорткар Nissan потрапив під обстріл

Підпишись на нас:

Від російських обстрілів страждають цивільні, майно та об’єкти інфраструктури. Відомо, що під час недавнього обстрілу Хмельницького постраждала раритетна автівка Nissan Skyline GT-R.

Рідкісний спортивний спорткар Nissan потрапив під обстріл

На стоянці, де припаркували Nissan Skyline GT-R, обвалилася стіна. Всі автомобілі, що там перебували, опинилися під завалами. На щастя, раритетний спорткар отримав незначні пошкодження: деформовані бампери і заднє ліве крило.

Спорткар належить до покоління Nissan Skyline GT-R34 в рідкісній версії V-Spec II. В 2000-2002 роках зібрано лише 1855 спортивних купе, а тому модель є бажаною для будь-якого колекціонера. Вартість автомобіля від $150 000. Цікавий факт, саме таке авто мав персонаж Пола Вокера в культових фільмах «Форсаж».

Рідкісний спортивний спорткар Nissan потрапив під обстріл

Nissan Skyline GT-R34 V-Spec II має відмінності від базової моделі, а саме карбоновий капот та збільшені задні гальма. Центральна консоль салону декорована іридієм.

Рідкісний спортивний спорткар Nissan потрапив під обстріл

Під капотом моделі знаходиться 2,6-літрова турбошістка RB26DETT, котра в базовій версії має 280 к. с. та 6-ступінчасту механічну КПП. За 4,9 секунди модель розганяється до 100 км/год, а її максимум становить 250 км/год. Не виняток, що постраждалий від обстрілу автомобіль був тюнінгований, а тому і швидше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: