«Космічний» мінівен Hyundai на базі Creta чекає оновлення

Підпишись на нас:

З того часу, як найдоступніший мінівен Hyundai, який отримав ім’я Stargazer, дебютував у світі, минуло більше року. Незважаючи на такий короткий термін присутності на основних ринках збуту, серед яких знаходяться Індонезія та Філіппіни, на машину з дизайном, як у більш дорогої моделі Staria, вже чекає перше планове оновлення.

Подробиці

Список доопрацювань навряд чи буде широким. Як пише філіппінська преса, 7-місна модель Hyundai, побудована на базі кросовера Creta, переживе кілька невеликих коригувань.

Hyundai Creta

Перше, чого варто очікувати від модернізації, так це появи нового екрану мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів. Обидва дисплеї повинні не тільки зміниться з точки зору якості зображення, але і стати більш читабельними за рахунок внесення змін до їхнього кута нахилу.

Hyundai Creta

Інші доопрацювання виявляться ще менш суттєвими. Так, наприклад, на третьому ряді мають з’явитися повітропроводи для пасажирів «гальорки», а арсенал моделі поповнитися системою контролю тиску в шинах.

Hyundai Creta Щодо технічної частини, то вона у випадку зі Stargazer залишиться незмінною. Машину продовжать комплектувати 1,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном потужністю 115 кінських сил, що працює в парі з 6-швидкісною МКПП або варіатором. Привід у всіх версіях, як і раніше, буде виключно переднім.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: