Назвали 5 найнадійніних автомобілів десятиліття (2010-2020)

Підпишись на нас:

Як відомо, кожен компонент автомобіля має власну межу міцності. Втім, 5 цих автомобілів, випущених у 2010-х роках, довели, що сукупність усіх деталей здатна без проблем провезти водія і пасажира далеко за межі позначки 400 тисяч кілометрів.

Toyota Camry

Toyota Camry

Сьоме покоління Camry дебютувало у 2011 році, але ще задовго до цього японський седан встиг здобути репутацію неймовірно надійного автомобіля.

Згідно з дослідженням, проведеним аналітиками «iSeeCars», потенційний термін служби Toyota Camry становить понад 223 тисячі миль або 358 тисяч кілометрів. Насправді ж машина здатна подолати набагато більше.

Toyota Avalon

Toyota Avalon

Старший брат Camry та двоюрідний брат Lexus ES у період з 2010 по 2020 роки продавали як у оновленому третьому, так і повноцінному четвертому і навіть початковому п’ятому поколіннях. Автомобіль вважається одним із найдовговічніших у лінійці Toyota і за цим показником нічим не поступається Camry.

Більше того, його називають одним із найвитриваліших седанів компанії. За підрахунками журналістів, ця 4-дверка здатна виходити без критичних поломок до 245 710 миль або 395 000 км.

Honda Accord

Honda Accord

У 2010-х роках Honda продавала кінець восьмого, все дев’яте та початок десятого покоління Accord. Як і Camry з Avalon, цей японський седан мав визначні показники надійності.

Як стверджують американські експерти, при регулярному технічному обслуговуванні «Акорд» може проїхати понад 266 000 миль або 428 000 кілометрів пробігу.

Mazda 6

Mazda6

Середньорозмірний седан Mazda ніколи не суперничав за популярністю з подібними автомобілями від Honda і Toyota, зате міг нав’язати їм конкуренцію з точки зору безпроблемної експлуатації.

Третє покоління цієї моделі продемонструвало, що життя за межами позначки 200 тисяч миль або 320 тисяч кілометрів для цієї Mazda цілком реальне. Що, зрозуміло, не могло не позначитися на зростанні популярності «шістки».

Toyota Prius

Toyota Prius

Prius неодноразово входив у всілякі рейтинги найнадійніших автомобілів у світі, а також був беззаперечним лідером у списку найміцніших гібридів.

Як пишуть аналітики з iSeeCars, такі машини здатні проїжджати понад 250 тисяч миль або близько 400 тисяч кілометрів без серйозних несправностей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: