Величезний і економічний позашляховик Tank 800 потрапив до об’єктивів фотошпигунів

Підпишись на нас:

Востаннє великого родича моделі Tank 500 було помічено на тестах ще цієї весни. З того часу позашляховик, який готується отримати індекс 800 і стати найбільшим представником лінійки суббренду Great Wall, жодного разу не потрапляв до об’єктивів фотошпигунів.

Подробиці

У мережі з’явилися нові знімки тестового прототипу Tank 800, який зняли під час руху на дорогах Китаю. Судячи з них, машині дістанеться такий самий дизайн з високим капотом, потужними радіаторними гратами і прямокутними блоками фар, які були у однойменного концепт-кара зразка 2021 року.

Технічних подробиць про «вісімсотку» поки немає, але ходять чутки, що його довжина дорівнюватиме 5,2-метрам, ширина виявиться більше 2-метрів, а висота складе 1,9-метра.

Tank 800

Передбачається, що Tank 800 дістанеться пневматична підвіска з адаптивними амортизаторами, а також бензиновий твін-турбований двигун робочим об’ємом 3-літри, зв’язку якому складе стартер-генератор на 48 Вольт.

Терміни прем’єри машини не розкриваються, але швидше за все, машину покажуть не раніше наступного року. Як один із варіантів називається автосалон у Пекіні, який пройде в столиці КНР у квітні 2024 року.

Tank 800

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: