Toyota збирається випустити новий позашляховик FJ Cruiser

Підпишись на нас:

Однією з головних подій цього тижня в автомобільному середовищі стала прем’єра нового Toyota Land Cruiser 250, а також модернізованого Land Cruiser 70 Series.

Подробиці

На офіційній презентації новинок виступив головний дизайнер японської марки Саймон Хамфріс, який розповів про всі екстер’єрні та інтер’єрні вишукування новинок. Але цікавою виявилася навіть не сама його мова, а слайди, що супроводжували її. Один з них виглядав особливим.

Toyota FJ Cruiser

Під час виступу на сцені за спиною творця зовнішнього вигляду нових «Ленд Крузерів» з’явився затемнений силует позашляховика з високою посадкою, що напрочуд нагадує концепт Compact Cruiser EV 2021 року.

Цей автомобіль отримав широку популярність як ймовірний провісник другого покоління культового всюдихода FJ Cruiser, знятого з виробництва.

Toyota FJ Cruiser

У своїй промові головний дизайнер Toyota натякнув, що існує велика ймовірність появи у майбутньому похідних моделей, заснованих на Land Cruiser, у тому числі вуглецево-нейтральних (Electrofuel, e-fuel).

Нагадаємо, прототип Compact Cruiser EV був розроблений цим же фахівцем та командою художників підрозділу Toyota ED2 (Europe Design Development) у Ніцці. Машина була позашляховиком з нульовим рівнем викидів.

Toyota FJ Cruiser

Зовні автомобіль запозичив ряд візуальних елементів у легендарного Land Cruiser першого покоління, включаючи його силует та деякі деталі екстер’єру.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: