3 бюджетні секрети зберігання чистоти в салоні автомобіля

Підпишись на нас:

Брудний салон транспортного засобу робить перебування в автомобілі неприємним і для водія, і пасажирів. Проблема полягає в тому, що сміття накопичується в машині дуже швидко. Таким чином, підтримувати постійну чистоту авто досить складно. Втім, з цим завданням можна впоратися, якщо дотримуватись наступних правил.

Місце для вживання їжі

Власник транспортного засобу повинен розуміти, що рано чи пізно з’явиться необхідність перекусити у машині. Подібна ситуація неминуча під час далеких поїздок.

Таким чином, пасажирам слід забезпечити можливість спокійно їсти. Для цього потрібно зробити “зону для перекушування”, яку зручно очистити після прийому їжі. Використовувати можна контейнер із ванної. Пристрій виступатиме як підставка для посуду.

Використання формочок

Паперову або силіконову форму для кексу потрібно розмістити в підскляннику. У результаті в цьому поглибленні не збиратиметься сміття. Крихти і крапельки потраплятимуть на матеріал, з якого зроблена форма.

Папір можна буде будь-якої миті замінити, а силіконовий матеріал – помити.

Застосування соди

Гідрокарбонат натрію – відмінний засіб для виведення плям з різних поверхонь, включаючи пластмасу, тканину, шкіряний матеріал.

Також не варто забувати, що харчова сода – відмінний сорбент. Завдяки цьому засобу із салону авто вдасться досить швидко вивести неприємні запахи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: