Розкрито подробиці про новий 3-циліндровий економічний двигун, який з’явився в Suzuki Swift

Підпишись на нас:

На Токійському автосалоні компанія Suzuki привернула увагу до себе не лише кількома новинками, серед яких опинився концептуальний електричний кросовер eVX, а ще й інформацією про повністю новий двигун Z-Series. Саме його отримало нове покоління компакта Swift, а також інших моделей компанії.

Подробиці

Мотор проходить під кодовим найменуванням Z12 і являє собою безнаддувний 3-циліндровий агрегат робочим об’ємом 1,2-літра, який прийде на зміну актуальному 1,2-літровому 4-циліндровому двигуну серії K.

Розкрито подробиці про новий двигун, який з'явиться у свіжому Suzuki Swift

Головними відмінностями нового силового агрегата від колишнього стане поліпшена легкість і екологічність. Крім того, в Suzuki обіцяють, що мотор Z-Series забезпечить поліпшену паливну економічність, хоча конкретні цифри поки що не розкриваються.

Передбачається, що потужність “трійки” виявиться на рівні чинного 4-циліндрового агрегату K-серії, але крутний момент буде вищим завдяки збільшеному об’єму циліндрів (400 кубічних сантиметрів на циліндр).

Розкрито подробиці про новий двигун, який з'явиться у свіжому Suzuki Swift

Першою моделлю, яка отримає новий двигун Suzuki, стане хетчбек Swift наступного покоління. Його прем’єра в серійному варіанті відбудеться в найближчі кілька місяців.

У перспективі новий 3-циліндровий агрегат японської марки перекочує під капоти інших популярних у країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону моделей, таких як Ignis, Baleno і Fronx.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: