Наступна Toyota Camry матиме новий зовнішній вигляд

Підпишись на нас:

Не так давно Toyota заінтригувала автомобільну громадськість тизерами загадкового седана, який японці мають намір представити найближчим часом.

Подробиці

Передбачається, що йдеться про нове покоління бестселера Camry, який хоч і знято з виробництва на батьківщині, але продовжить продаватися на ринках за межами “Країни висхідного сонця”.

Як зміниться зовні “Камрі” з переходом у нову генерацію показали дизайнери студії “AutoYa”. При створенні рендерів вони черпали натхнення, як з тизерів неназваного “тойотівського” седана, так і з інших нових моделей компанії.

Наступна Toyota Camry (XV80) матиме зовсім новий вигляд

Судячи з отриманих зображень, нова Camry отримає повністю переглянутий зовнішній вигляд. Спереду у машини з’являться C-подібні світлодіодні фари, вищий капот, а також широкий шестикутний повітрозабірник посередині бампера і фальшповітроводи з його боків.

За версією незалежних автомобільних художників, на машину чекає поява нових боковин, які позбудуться виштамповок зверху, плюс іншої корми, але її на рендерах поки не показали.

Технічні подробиці про Camry (XV80) поки що засекречені, але ходять чутки, що машина збільшиться в розмірах, і її довжина становитиме майже 5 метрів (на 72 мм більше, ніж у попередника).

За однією з версій одного з японських ЗМІ, під капотом 4-дверки може розміститися гібридна силова установка на базі 2,5-літрового двигуна (сукупна потужність ДВЗ і електромотора становитиме 236 к.с.).

Наступна Toyota Camry (XV80) матиме зовсім новий вигляд

В якості альтернативи виступить 2,4-літровий “гібрид”, призначений для версії TRD. Зараз він використовується в сучасній версії Toyota Crown, де видає 340 кінських сил.

Терміни прем’єри нової “Камрі” поки що не визначено, але, найімовірніше, машину покажуть уже найближчими кількома місяцями, а продажі автомобіля почнуться ближче до середини 2024 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: