Водієві виписали протокол за користування платформою «Дія»: що відомо

Підпишись на нас:

Яким би якісним сервісом не була платформа «Дія», однак навіть в найдосконаліших системах інколи бувають збої. Так на Одещині було незаконно оштрафовано водія через некоректну роботу платформи.

Водієві виписали протокол за користування платформою «Дія»: що відомо

Водій автомобіля Ford Transit не зміг пред’явити техпаспорт через збій в системі додатка «Дія», а тому його було оштрафовано. П’ятий апеляційний адміністративний суд у справі № 521/5725/23 говорить про те, що в лютому 2023 року під Одесою патрульні поліцейські зупинили автомобіль Ford Transit. Через відсутність техпаспорта на чоловіка було оформлено адміністративний протокол за ч.1 ст.126 КУпАП. Штраф складав 425 гривень.

Однак чоловік звернувся до суду та оскаржив протокол, адже в момент зупинки чоловіка сервіс «Дія» мав оновлення, а тому не запускався. Саме через це чоловік не міг пред’явити поліціянтам свої документи. Доказом цього стало листування з менеджером порталу «Дія».

У листуванні йшлось про скаргу водія на збій в роботі «Дії», а менеджер підтвердив цей факт та написав, що додаток тимчасово недоступний. Саме тому суд скасував звинувачення і чоловіка оминув штраф.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: