Renault готова достроково оновити компактний кросовер на базі Qashqai: перші зображення

Підпишись на нас:

Дебют нового в європейській лінійці кросовера Renault, який отримав ім’я Austral, датовано весною минулого року. Машина замінила “паркетник” Kadjar, який так і не став успішним, чого не скажеш про його наступника, побудованого на модернізованій платформі Qashqai.

Подробиці

Попри це Austral уже готовий до першого в його історії оновлення, причому дострокового. Про те, як він зміниться, розповіли і показали журналісти французьких ЗМІ.

Видання “L’argus” опублікувало перші рендерні зображення, що демонструють низку змін у зовнішності цього кросовера C-класу від Renault.

За комп’ютерною візуалізацією можна помітити, що автомобіль матиме більш суворий вигляд із меншою кількістю плавних ліній, які замінять на гострі грані.

Дизайнери позбудуться дивних “Г-подібних” фар, замість яких буде реалізовано простішу на вигляд, але двоповерхову оптику, а також змінять конструкцію бампера і решітки радіатора.

Renault готова достроково оновити новий кросовер на базі Qashqai: зображення

При цьому бічний профіль кросовера має залишитися без змін, а корма, яку на рендері не показали, обзавестися простішими ліхтарями.

З рестайлінгом з лінійки двигунів Austral може випасти 1,3-літровий мотор HR13 потужністю 160 кінських сил, а 1,2-літровий агрегат HR12 буде доопрацьовано для того, щоб видавати 140 кінських сил. Гібридна силова установка, що знаходиться на вершині гами, найімовірніше, не зміниться, і видаватиме колишні 200 кінських сил.

Прем’єра оновленого Renault Austral відбудеться ближче до 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: