Поляки впізнали свої танки в Бєлгородській області: легіон “Свобода” використовує танки PT-91 Twardy

Підпишись на нас:

Днями формування “РДК”, “ЛСР” та інших загонів озброєної опозиції увійшли на території російської федерації через Бєлгородську область. Наразі відомо, що бійці взяли під контроль декілька населених пунктів, а мінвбивства рф повідомило про 200 “знищених” опозиційних військ.

Поляки впізнали свої танки в Бєлгородській області: легіон “Свобода” використовує танки PT-91 TwardyДана подія привернула увагу багатьох експертів по всьому світу, а польські колеги навіть помітили на операції польський танк PT-91 Twardy, які отримали ЗСУ у 2022-2023 роках. Звісно, що техніку могли сплутати з Т-72, адже якісних кадрів в мережі ще не з’явилось.

Поляки впізнали свої танки в Бєлгородській області: легіон “Свобода” використовує танки PT-91 TwardyЕксперти вважають, що Польща могла передати Україні кілька десятків танків PT-91 Twardy. Однак моделей Т-72 в Україні було близько 500 одиниць, тому ймовірніше, що саме на цьому танку російська опозиція пробивається в рф.

Поляки впізнали свої танки в Бєлгородській області: легіон “Свобода” використовує танки PT-91 Twardy

Польські танки PT-91 Twardy було створено у 1990-х роках. Станом на 2023 рік Варшава мала у своєму арсеналі 232 танки цього типу. Танк має посилене бронювання та динамічний захист ERAWA по всьому кузові. Танк PT-91 вагою 46 тонн. Дизельний двигун отримав потужність 850 кінських сил. На цьому двигуні є цифровий блок, завдяки чому механік-водій може отримувати всю інформацію щодо роботи двигуна та трансмісії на контрольно-діагностичну панель.

1 коментар

  1. І в чому здесь новина, навіщо це писати, кто на чому воює,чі це по принцепу,,я це взнав і всьому світові по секрету розповім,, ,за два роки війни нічому так і не навчилися, меньше знают вони, всьому населенню спокійніше спати,а ворогу усе єдино від чого в нього буде голова боліти,аби бистріше и побільше.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: