Дизайн совершенно новой Mazda 6 раскрывается на первых фотографиях

Підпишись на нас:

Кілька днів тому стало відомо, що скоро вийде електрична версія Mazda 6. Згідно з інформацією з патентних документів, у продаж автомобіль надійде з індексом EZ-6. У розробці цієї моделі активну участь брав Changan, який відповідав за створення платформи під седан. Наразі стало відомо, який вигляд матиме японська новинка: у Мережу витекли перші знімки Mazda EZ-6 2025 року.

Подробиці

Примітно те, що на двох із них седан зображений без захисного камуфляжу. На знімках видно, що автомобіль загалом збереже загальний стиль, характерний для моделей Mazda. Однак у деталях новий електрокар кардинально відрізняється від них. Перш за все, він отримав більш гострий кузов. Спереду у новинки розміщена декоративна вставка, що імітує фірмову радіаторну решітку.

Совершенно новая Mazda 6 раскрывается на первых реальных снимках — она выйдет с другим названием

Головна оптика відрізняється компактними розмірами. Передній бампер під нею згинається всередину кузова, а в його центрі розташовується витягнутий, але вузький повітрозабірник. Гострішою стала і задня частина кузова. Її форма вказує на те, що візуально японська новинка стала схожою скоріше на фастбек, ніж на седан. Ззаду у Mazda EZ-6 розташовується тонкий і довгий ліхтар, який доповнюється L-подібними світлодіодами.

Совершенно новая Mazda 6 раскрывается на первых реальных снимках — она выйдет с другим названием

Жодних офіційних подробиць про японську новинку не надходило. Зокрема, немає інформації навіть про приблизні терміни її дебюту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: