ЗСУ вперше захопили російський танк-«черепаху» з екіпажем

Українські військові затрофеіли повністю неушкоджений зразок своєрідного російського «танка-черепахи», повідомляє «Мілітарний» .

Підпишись на нас:

У захопленому танку був також екіпаж. Кадри, що стрімко поширюються в Мережі, показують унікальний модифікований танк, який характеризується великою металевою надбудовою, що нагадує панцир черепахи. Ця конструкція призначена для захисту танка від ударів безпілотника та осколків під час штурму.

Бійці 22ОМБр затрофеїли танк-черепаху

У той час як панцир, схожий на черепаху, забезпечує танку певний захист від легших безпілотних літальних апаратів з оглядом від першої особи (FPV) і осколків, він пропонує мінімальний захист від більш важкої зброї та протитанкових снарядів. Такі снаряди можуть легко пробивати металевий корпус і завдавати серйозних ушкоджень танку та його екіпажу.

Бійці 22ОМБр затрофеїли танк-черепаху

На кадрах видно, як українські військові залазять у металеву надбудову та затримують двох російських солдатів. Танк, який став трофеєм, перевезли на українські позиції. Повідомляється, що танк разом з екіпажем потрапив у полон 22-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: