Виробник надійних панцерників для ЗСУ Roshel розширює свої виробничі потужності в Польщі

Канадський виробник бронетехніки Roshel збирається дебютувати в Європі на міжнародній виставці оборонної промисловості MSPO в Польщі, демонструючи два своїх флагманських продукти — Senator MRAP і Senator MRAP Pickup.

Підпишись на нас:

Цей щорічний захід оборонної промисловості, що проводиться в Кельце, є одним із найбільших у Європі, що залучає великих оборонних підрядників та представників уряду з усього світу.

«Ми будемо демонструвати два наших флагманських продукти — Senator MRAP і Senator MRAP Pickup. Завітайте до нас на стенді E-51, щоб дізнатися більше про наші останні інновації», — оголосив Рошель, підкреслюючи важливість цього дебюту.

Виставка знаменує собою ключовий момент для Roshel, оскільки компанія розглядає можливість розширення своєї присутності в Європі. У червні звіт Defence24 показав, що Roshel вивчає можливість створення виробничого підприємства в Польщі. Цей крок є частиною ширшої стратегії компанії, спрямованої на задоволення зростаючого попиту на свою броньовану техніку на європейському ринку.

Генеральний директор Roshel Роман Шимонов підтвердив плани, заявивши:

«Стратегічне розташування Польщі на автомобільному та оборонному ринках робить її кращим місцем для нашого нового заводу».

Потенційний виробничий майданчик дозволить Roshel розширити свої виробничі можливості, підтримуючи союзників по НАТО передовими рішеннями для бронетехніки та зміцнюючи регіональну оборонну інфраструктуру.

Бронемашини сімейства Senator здобули значне визнання, зокрема в Україні, де вони продемонстрували виняткову живучість у бойових ситуаціях. Завдяки стрімкому зростанню виробництва (приблизно 140 машин на місяць) Roshel став надійним іменем на світовому ринку бронетехніки.

Потенційне відкриття виробничих потужностей у Польщі сприяло б не тільки розширенню Roshel, але й покращенню обороноздатності регіону. Оскільки Європа стикається з проблемами безпеки, що розвиваються, наявність спеціального виробничого майданчика для передових броньованих машин, таких як Senator MRAP, може зіграти вирішальну роль у зміцненні оборонної позиції НАТО.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: