3 види військової техніки німецького виробництва, які ЗСУ використовують в Курській області

Підпишись на нас:

Експедиційний корпус ЗСУ, що діє на території Курської області, використовує різні види військової та інженерної техніки західного виробництва. Найчастіше на фото і відео потрапляють “дітища” німецьких майстрів.

ТОП-3 військової техніки ЗСУ німецького виробництва в Курській області РФ

Йдеться, насамперед, про БМП Marder 1A3 з 20-мм автоматичною гарматою Rheinmetall MK20 і кулеметом MG3, з боєзапасом у 202 снаряди і 5000 патронів відповідно. Ці машини можуть бути обладнані пусковими установками протитанкових керованих ракет MILAN, а також посиленою бронею для захисту від вогню підкаліберними боєприпасами.

Крім того, неодноразово на території Курщини фіксувалися низькорамні транспортувальні системи RMMV HX81 8×8 для перевезення важкої техніки та бронеавтомобілі BATT UMG.

Машини розмінування WiSENT 1 MC на базі танків “Леопард-1” обладнані системою динамічної броні “Контакт-1”, що значно підвищує їхню живучість. Ця 45-тонна модель, призначена для підтримки важкої техніки в бойових умовах, має потужний 938-сильний двигун і здатність пересуватися на швидкостях до 62 км/год включно.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: