Hyundai модернізує свій найдешевший кросовер для подолання бездоріжжя

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai нещодавно випустила електрокросовер Ioniq 5 у новому виконанні XRT. Відмінною особливістю цієї версії стало те, що покращується прохідність автомобіля на бездоріжжі. Тепер стало відомо, що корейська марка не обмежиться тільки Ioniq 5 XRT. У Мережі з’явилася перша фотографія з дорожніх випробувань нового Hyundai Casper XRT 2025 року.

Hyundai Ionic 5 XRT

Зазначимо, що йдеться саме про електричну версію корейської моделі, яка на світовому ринку буде представлена як Inster. Прототип кросовера поки що вкритий камуфляжем, який приховує більшу частину деталей екстер’єру. Однак відомо, що під цю версію Casper підготують посилені бампери, захисні пластини для днища і, ймовірно, вседорожні шини.

Hyundai переробляє дешевий кросовер під бездоріжжя: на першому фото показано новий Casper XRT

Але майбутній кросовер збереже компактні розміри. Тобто новий Casper XRT, як і раніше, буде орієнтований на переважну експлуатацію всередині міста. При цьому такий кросовер можливо використовувати для виїзду на природу. Автомобіль точно вийде з єдиним електромотором. На користь цього говорить той факт, що електричний Casper (як і його бензиновий варіант) є дешевим кросовером.

Разом з тим, з новою версією корейської моделі можуть запропонувати більш ємну батарею. Щоправда, запас ходу у кросовера не перевищить 350 кілометрів. Зазначимо, що електричний Casper ще не дебютував на корейському ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: