Попит на найпопулярнішу модель авто Volkswagen помітно впав: компанія офіційно перестає її випускати

Підпишись на нас:

Компанія Volkswagen зараз перебуває у складному фінансовому становищі. Неабияку роль у цьому відіграло падіння продажів електрокарів, на які німецька марка робила ставку. Але, незважаючи на таку ситуацію, виробник продовжить випускати електричні автомобілі. Причому через них Volkswagen Polo 2024 перестануть збирати. Однак ця модель не піде з ринку.

Компанія Volkswagen перестає випускати модель Polo

Це рішення торкнеться лише іспанського автозаводу. Volkswagen вирішив зняти Polo із виробництва на даному підприємстві. Проте німецьку компактну модель продовжать випускати. Її виробництвом займатиметься південноафриканський автозавод, з якого, ймовірно, автомобіль поставлятимуть на європейський ринок. Цікаво те, що Polo збирали на автозаводах ЄС протягом 40 років.

Згідно з офіційною заявою, місце німецької моделі на іспанському підприємстві займуть 2 компактні електрокари. Volkswagen перенесе сюди збірку серійної версії концепту ID.2all і кросовера Skoda Epiq, який ще не дебютував. Виробництво обох автомобілів розпочнеться після того, як німецька компанія завершить модернізацію місцевого автозаводу.

Volkswagen офіційно перестає випускати модель Polo

Зазначимо, що це рішення було ухвалено, ймовірно, у зв’язку з тим, що попит на Polo у Європі помітно скоротився. Однак сам автомобіль все ще затребуваний у країнах ЄС. За останні місяці дилери німецької компанії продали близько 90 тисяч екземплярів цієї моделі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: