Росія нарощує потужності з ремонту військової техніки: запускають новий ремонтний завод

261-й ремонтний завод, що входить до складу АТ «Ремвооруження», що управляється «РТ-Капітал» держкорпорації «Ростех», планує подвоїти обсяги ремонту. Завод спеціалізується на відновленні спецтехніки, наприклад бензовозів і транспортних засобів марок КАМАЗ, Урал, МАЗ, призначених для Міноборони. Наразі завод виконує ряд робіт у рамках державного оборонного замовлення.

Підпишись на нас:

Губернатор Новгородської області Андрій Нікітін разом з регіональним міністром промисловості і торгівлі Іваном Чекмарьовим нещодавно відвідали завод. Вони оглянули виробничі потужності та обговорили перспективи розвитку підприємства та його роль в економіці області.

За минулий рік кількість працівників зросла з 89 до 125 осіб, підвищилась оплата праці.

Між компанією та Новгородським центром інноваційного розвитку підписано угоду про співпрацю, спрямовану на підвищення ефективності та якості виробничих процесів. Зараз триває навчання персоналу, завод планує набрати ще 40 працівників.

261-й ремонтний завод увійшов до складу «Ростеха» в 2018 році. «РТ-Капітал» і «Ремвооруження» реалізували ряд заходів для відновлення виробництва на заводі і відновлення його фінансової стабільності. Ці заходи спеціально розроблені для вузькоспеціалізованого заводу, вимагали індивідуального підходу. Це дозволило нібито не лише відновити роботу компанії, але й почати розвивати свій промисловий потенціал та набувати нових компетенцій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: