Бюджетний кросовер Hyundai Casper отримає «заряджену» версію: офіційне підтвердження

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai щорічно проводить спеціалізований захід, присвячений її зарядженим автомобілям (так званий N Day). Наразі корейський виробник опублікував тизерний відеоролик, який розкриває несподівану новинку. За чутками, в рамках цього заходу дебютує «заряджений» електрокросовер Hyundai Casper N 2025 року.

Це відбудеться 25 жовтня, коли стартує N Day. Корейська компанія ще не підтвердила інформацію про те, що її заводський підрозділ N Performance справді переробив електричний Casper. Поява такого автомобіля вже привернула до себе підвищену увагу як мінімум тому, що корейська модель належить до бюджетних електрокарів.

Hyundai Casper N 2025

Втім, це може статися. Компанія Hyundai накопичила багатий досвід у проектуванні спортивних автомобілів завдяки участі у ралі серії WRC. Вона неодноразово застосовувала у серійних машинах подібні технології. Плюс до всього, глобальна платформа E-GMP дозволяє випускати електрокар різного типу. Тобто, високопродуктивний Casper N може вийти на ринок.

Однак не виключено, що виробник обмежиться лише зміною дизайну кузова та салону. Тобто компактному кросоверу додадуть новий обвіс та колір. А технічні характеристики автомобіля залишаться незмінними. Компанія Hyundai поки що мовчить з цього приводу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: