Які види САУ можуть бути передані РФ з Північної Кореї

Підпишись на нас:

Експерти назвали артилерійські системи, які КНДР може передати РФ. Згідно із заявою, майже вся наявна в розпорядженні Пхеньяна техніка адаптована для використання в Росії.

Подробиці

Зазначається, що снаряди обох армій мають однаковий калібр, завдяки чому росіяни можуть вести вогонь боєприпасами з КНДР і навпаки. Водночас використання окупантами самохідних гаубиць та іншої важкої техніки північнокорейського походження загрожує частими поломками через низьку якість збірки.

Раніше стало відомо про початок навчання в Саратові російських розрахунків для роботи на САУ з КНДР. Ознайомлення з відповідною технікою проводиться на спеціальних курсах при місцевому Вищому артилерійському командному училищі, випускники якого згодом будуть перекинуті в Україну.

Пхеньян має у своєму розпорядженні представницький перелік самохідних артустановок різного калібру. Основні з них –

Які види САУ можуть бути передані РФ союзниками з Північної Кореї

На озброєнні КНДР також є нетипові для російської армії 170-мм САУ “Коксан” часів ірано-іракського протистояння 1980-88 рр.

Передача Пхеньяном цієї та іншої техніки посилить співпрацю Північної Кореї з РФ в умовах накладених на обидві країни міжнародних санкцій, сходяться на думці експерти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: