Суб-бренд BYD випустив електрокар вартістю 11 300 доларів з запасом ходу 300 км

Підпишись на нас:

Це новий BYD Seagull, ціна якого починається від 78 000 юанів (11 300 доларів США), і він є одним із найпривабливіших нових електромобілів Китаю, випущених за останній час.

Подробиці

Представлений на поточному автосалоні в Шанхаї. BYD Seagull – компактний хетчбек, який буде розташований нижче Dolphin в асортименті бренду. Його довжина становить лише 3780 мм, ширина — 1715 мм, висота — 1540 мм.

BYD Seagull

По дизайну особлива агресивна передня частина автомобіля з кутастими фарами, яскраво вираженими складками і затемненою нижньою решіткою радіатора. Він також має досить вражаючий бічний профіль із чорними колесами та колісними арками, лініями, що тягнуться по діагоналі вздовж дверей, ручками врівень і задніми бічними вікнами, які простягаються вгору до товстих С-стійок із чорним акцентом. У задній частині BYD Seagull розташовані світлодіодні задні ліхтарі та світлова панель, а також великий спойлер, що тягнеться з даху.

В основі Seagull лежить остання електромобільна платформа BYD третього покоління, із двома різними електродвигунами та акумуляторами. Модель початкового рівня буде оснащена двигуном потужністю 74 к.с. на передніх колесах, а інша збільшить потужність до 100 к.с. Водночас будуть запропоновані акумулятори ємністю 30 кВт/год і 38 кВт/год. Незважаючи на компактні розміри цих батарей, версія на 30 кВт-год матиме 306 км запасу ходу, тоді як версія на 38 кВт-год розрахована на 405 км. Обидві моделі підтримують швидку зарядку постійним струмом і можуть заряджатися до 80% всього за 30 хвилин.

Ключова особливість акумуляторної батареї ємністю 30 кВт/год полягає в тому, що це перша модель BYD, у якій використовується хімія натрієво-іонної батареї, яка є дешевшою у виробництві.

Враховуючи нижчу стартову ціну автомобіля, не дивно, що інтер’єр мінімалістичний. Однак він все ще пропонує багато функцій, включаючи 12,8-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, 5-дюймову цифрову панель приладів, панель бездротової зарядки та два підстаканники.

BYD Seagull

Незрозуміло, чи збирається BYD продавати Seagull на будь-яких ринках за межами Китаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: