Показали, як виглядатиме оновлена Tesla Model Y

Підпишись на нас:

Tesla працює над оновленням для Model 3 і для Model Y виробництво яких, повинно початися восени. Шпигунський знімок нового Tesla Model 3 надихнув незалежного дизайнера Шугар Чоу створити візуалізацію пов’язаної Tesla Model Y, надаючи попередній погляд на її дизайн.

Подробиці

На створеному комп’ютером зображенні показано перероблену передню частину моделі Y, яка значно відрізняється від поточної, незважаючи на збереження того самого профілю та пропорцій. Оновлений дизайн також більш узгоджується зі стилістикою Model S і Model X.

Tesla Model Y

Відтворене зображення демонструє кілька потенційних змін у дизайні Model Y, включаючи тонкі світлодіодні фари, що нагадують аналоги седану-побратима, і спрощений передній бампер із більш подовженим центральним впускним отвором, потенційно виключаючи бічні отвори. Оновлений дизайн також має на меті усунувши «качине обличчя» поточної моделі. Крім того, очікується, що модель Y матиме оновлені крила, нові колеса та незначні зміни задньої частини, а також обдумані технологічні зміни в салоні.

Tesla Model Y

Дизайнер, який виступає під іменем @Sugardesign_1 в Instagram, нещодавно опублікував схоже зображення майбутньої моделі Model 3, яке видається досить точним на основі нещодавнього шпигунського знімка.

Tesla Model Y

Tesla прагне скоротити витрати на виробництво Model 3 і Model Y за допомогою майбутніх оновлень, що дозволить компанії максимізувати прибуток. Оновлення також мають на меті підвищити привабливість автомобілів для покупців. Зокрема, у Китаї місцеві автовиробники змагаються з Tesla, пропонуючи високу якість збірки, стильний дизайн і передові технології за конкурентними цінами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: