Електро

Skoda представила преміальну версію кросовера Enyaq Laurin & Klement

Skoda випустила комплектацію Laurin & Klement для Enyaq і Enyaq Coupe. Ця комплектація вирізняється преміальними елементами стилю, щедро обладнаним салоном і оновленою електричною силовою установкою, доступною у версіях із заднім і повним приводом, що підвищує потужність і запас ходу.

Подробиці

Комплектація L&K названа на честь засновників Skoda Вацлава Лауріна та Вацлава Клемента, представляючи собою вершину стилю та обладнання преміум-класу в лінійці Enyaq. Цікаво, що Skoda відмовилася від напису «iV» з назви моделей L&K, що буде у випадку з усіма майбутніми електромобілями.

Починаючи з екстер’єру, бампери для нової версії мають велику кількість платиново-сірих акцентів навколо впускних отворів і на захисних пластинах. Електричний позашляховик також отримав новий набір 20-дюймових або опціональних 21-дюймових легкосплавних дисків, тоновані вікна, значки L&K на передніх крилах, а також хром на віконних рамах і рейлінгах на даху. Решітка Crystal Face з підсвічуванням і повністю світлодіодні освітлювальні прилади є стандартними.

Зсередини L&K стандартно поставляється з бежевою шкірою або додатковою чорною шкіряною оббивкою, розсіяним освітленням і алюмінієвими педалями. Передні сидіння стандартної версії мають функції вентиляції, підігріву та масажу. Емблема Laurin & Klement з гордістю красується на багатофункціональному шкіряному кермі, підголівниках і центральному дисплеї.

Що ще важливіше, Enyaq L&K представляє новий інтерфейс користувача Skoda Cl, який буде інтегрований у всі майбутні моделі. Це включає в себе переглянуту та спрощену структуру меню, нову навігацію, а також оновлені кольори та графіку для сенсорного екрана інформаційно-розважальної системи, цифрової панелі приладів (Virtual Cockpit) і проекційного дисплея. Нарешті, система безключового доступу Kessy автоматично блокує двері, коли водій відходить від автомобіля.

Про силову установку

Enyaq L&K може бути не таким потужним, як двомоторний Enyaq iV RS , орієнтований на продуктивність, але має переваги від вдосконаленого електродвигуна, який нещодавно був представлений у VW ID.7 і видає 282 к.с. (210 кВт). Задньопривідний Enyaq L&K 85 розганяється від 0 до 100 км/год за 6,7 секунд, що майже на дві секунди швидше, ніж Enyaq iV 80. Є також повнопривідний Enyaq L&K. 85x, який має таку саму продуктивність, але додаткове зчеплення дозволяє завершити той самий спринт за 6,6 секунди.

Акумулятор також покращено за допомогою «оптимізованої» кривої заряджання, що дозволяє йому перейти від 10 до 80% менш ніж за 30 хвилин при підключенні до швидкого зарядного пристрою, а також функцію попереднього нагріву для холодної погоди. Оновлений силовий агрегат позитивно впливає на запас ходу електромобіля за протоколом WLTP, який було збільшено до 570 км для заднього приводу та 550 км для повного приводу.

Skoda не оголосила ціни на нові варіанти Enyaq L&K 85 і L&K 85x, тим не менш, очікується, що вони будуть дорожчими, ніж інші комплектації, через довгий список стандартних функцій і оновлену трансмісію.

Останні публікації

Китайський «вбивця» Porsche Panamera буде представлений у середині 2024 року

У Мережі з'явилися перші офіційні фотографії нового Lynk&Co ZERO 2025 року. Одночасно з цим заступник…

20 хв. тому

Nissan готується оновити конкурента Toyota Alphard: футуристична зовнішність і економічний двигун від X-Trail

Актуальний мінівен Nissan Elgrand вийшов ще у 2010 році. Відтоді модель отримувала незначні поліпшення, що…

1 годину тому

Стартували продажі новітнього Volkswagen Passat: економічні двигуни і можливість проїхати 133 км без АЗС

Гібридна версія нового Volkswagen Passat 2024 року, надійшла в продаж на європейському ринку. Нагадаємо, що…

2 години тому

Культове купе родом з 90-х: в Києві помітили рідкісний BMW M3 E46

В столиці помітили популярний спорткар BMW M3 2002 року. Культове купе наразі рідкість для наших доріг,…

3 години тому

У мехбригаді ЗСУ «Маґура» заступились за танки Abrams, котрі розкритикували напередодні

Раніше західні експерти писали, що танки Abrams відвели з передової, адже вони не призначені для…

4 години тому

Шестиколісний “Гелендваген”: українець тюнінгував Mercedes G350d та вразив світ

Українські майстри здивували світ своїм творінням. У Житомирі відтворили знаменитий шестиколісний Mercedes-Benz G-Class. Автомобіль настільки…

5 години тому