5 ненадійних японських кросоверів, які продаються в Україні

Підпишись на нас:

Японські кросовери завжди вважалися взірцем надійності. Але, як відомо, не все, що блищить, є золотом. Отже, і серед них існують окремі моделі, які не можуть похвалитися властивою для таких машин безпроблемною експлуатацією.

Американські журналісти опублікували рейтинг найненадійніших кросоверів з «Країни сонця, що сходить».

Mazda Tribute

Mazda Tribute

Місткий, але не найвдаліший позашляховик Mazda заробив оцінку надійності всього в 57 балів зі 100 можливих. Одними з головних хворих місць цієї моделі, що протрималася на конвеєрі зовсім недовго, стала іржа, несправні модулі подачі палива, відмови двигуна після холодних пусків та вихід з ладу підсилювача керма.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

«Паркетник» Mitsubishi непогано показав себе за довгі роки присутності на світових ринках з погляду практичності та комфорту.

І хоча з надійністю у нього були певні проблеми, головними з яких стали поломки реле, що виводили з ладу двигун, основні претензії з боку власників «Аутів» 2014-2018 років випуску припадали на неякісне лакофарбове покриття та неприємний стукіт із моторного відсіку. Оцінка надійності – 71 бал зі 100.

Subaru Outback

Subaru Outback

У цьому випадку Subaru відгуки різних видань є суперечливими. Хтось називає його одним із найнадійніших автомобілів компанії, але цього разу машина виявилася однією з найгірших з оцінкою всього 73 бали зі 100.

Список претензій до «Аутбека» включив: високу витрату масла, поломки кисневих датчиків і деформацію прокладок головки блоку циліндрів.

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder

В цілому зарекомендував себе як надійний повнорозмірний кросовер Nissan за понад 30 років існування все ж таки встиг зібрати чимало проблем, що стосуються його технічної частини. Одним з найневдаліших американці називають автомобіль 2005-2007 років випуску, який страждав на витік охолоджуючої рідини в трансмісію з наступним виходом з ладу АКПП.

У майстернях навіть дали назву рідині. В результаті змішування антифризу і робочої рідини субстанції, через характерний колір, вона отримала назву «Полуничний молочний коктейль смерті». Оцінка надійності – 77 балів із 100.

Nissan Juke

Nissan Juke

Кросовер з нетривіальним дизайном заробив у рейтингу авторитетних американських видань за надійність лише 79 балів зі 100. І недарма. Як виявилося, машина докучає своїм власникам частими поломками двигуна, трансмісії та електрики, а також люком, що гримить у даху.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: