2 причини тримати тюбик із зубною пастою в машині

Підпишись на нас:

Ванна кімната – не єдине місце, де варто зберігати тюбики із зубною пастою. Справа в тому, що гігієнічний засіб можна використовувати не тільки для очищення зубів, а й у побутових цілях. Замислитись про альтернативні варіанти застосування зубної пасти варто в першу чергу автовласникам.

Подробиці

Досвідчені водії завжди тримають у салоні транспортного засобу хоча б один тюбик із гігієнічним засобом. І можна назвати одразу дві причини, з яких це робиться.

Засіб проти запотівання стекол

У холодну пору року в салон авто потрапляє сніг. Білі опади тануть, а водичка, що з’явилася, рано чи пізно починає випаровуватися.

Конденсат, що утворюється, залишається на склі. І це завдає водієві багато незручностей.

Щоб запобігти запотіванню, потрібно створити на скляній поверхні своєрідну «захисну плівку».

Зробити це можна шляхом нанесення зубної пасти на скло. Наносити засіб можна за допомогою пензлика або щітки. А для зняття залишків пасти застосовується чистий шматок тканини.

Засіб для очищення фар

Взимку автомобілісти стикаються з ще однією неприємністю – швидким «прилипанням» бруду до фар.

Залишати фари брудними небезпечно. Для їхнього очищення якраз і застосовується зубна паста. Засіб освітлення дороги буде ідеально чистим.

Однак перед тим як відполірувати фари ганчірочкою з нанесеним на неї гігієнічним засобом, з фари слід видалити засохлий бруд.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: