Український безпілотник підірвав найсучасніший російський танк

Підпишись на нас:

Українські військові з 2-го батальйону К-2 54-ї механізованої бригади опублікували вражаючі аерофотозйомки, на яких видно, як найсучасніший російський танк підірвано українським безпілотником у драматичному бою.

Подробиці

За даними батальйону К-2, підрозділ аеророзвідки виявив російський танк Т-90М:

«Гріх залишати його в робочому стані. Його вирішили знищити»

Полювання на танк було справді напруженим. Під час першого польоту безпілотник скинув на танк три бомби, і хоча всі три рази снаряди влучили в танк, бойова машина отримала лише пошкодження, тому льотчики підготували другий політ.

Під час другої місії перша бомба влучила в танк поруч, а три інші влучили в ціль. Внаслідок влучання загорівся моторний відсік російської машини, пошкодилась і загорілася башта танка.

Т-90М, також відомий як «Прорив», є останнім основним бойовим танком, який став на озброєння Росії. Новітню комплектацію радянського танка Т-72 можна впізнати за характерними обводами оновленої вежі, панорамним прицілом з кулеметом і характерною накидкою з радіопоглинаючого матеріалу.

На сьогодні незалежна аналітична група з відкритим кодом Oryx візуально задокументувала втрату щонайменше 20 російських танків Т-90М.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: