Відновити техпаспорт онлайн: цифровізація послуг для українських водіїв

Підпишись на нас:

Цифровізація набирає обертів та прискорює надання послуг. Відтепер українські водії можуть скористатись ще однією онлайн послугою, яка скоротить час сидіння під кабінетами.

Деталі

Українці можуть забронювати бажану комбінацію номерного знака. Це займає лише декілька хвилин. Для цього необхідно в Електронному кабінеті водія обрати потрібні знаки та одразу сплатити послугу. Інформацією поділився заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.

Після отримання бажаного номерного знака водій має 10 днів, щоб закріпити його в обраному сервісному центрі МВС під час реєстраційних дій з авто.

В міністерстві зазначають, що такі кроки є необхідністю. Після повномасштабного російського вторгнення наші громадяни зіткнулись з проблемою викрадення та знищення особистих документів, а тому цифровізація підвищує мобільність надання державних послуг та економить час громадян.

Також МВС має в планах запровадити онлайн подачу заявки на відновлення втраченого свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорта) і можливість отримання його службою пошти.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: