Затрофеєні Т-62 перетворюють на БМПТ: новий винахід українців

Підпишись на нас:

Через дефіцит сучасних танків, російські військові почали відправляти в Україну старі Т-62. Спочатку техніка використовувалась переважно на півдні. Українська армія почала трофеєти ці танки та використовувати їх у власних цілях.

Розконсервовані танки зі 115-мм гарматами та застарілою оптикою не змогли зупинити українські сили від наступу минулого літа. В Збройних силах України знайшли способи використовувати трофеї більш ефективно. З частин Т-62 створювали броньовані ремонтно-евакуаційні машини, а з інших деталей – нову машину забезпечення з назвою «БМПТ-62».

Затрофеєні Т-62 перетворюють на БМПТ: новий винахід українців

З Т-62 зняли башту і прикріпили до корпусу башту БМП-2. Гармата має калібр 30 мм, але низька броня БМП-2 робить її ефективною в поєднанні з бронею 100 мм. BMПT-62 має менше внутрішнього простору, але забезпечує вищий захист піхоти.

Відомо, що росія має зенітно-ракетний комплекс «Термінатор» на базі Т-72, ​​який іноді можна побачити на передовій. Але чи українська модифікація Т-62 стане краще, залежить від того, як використовувати машину на полі бою.

На нашу думку, оптимальним варіантом для БМПТ є використання їх поряд зі звичайними БМП і танками. БМП захищають піхоту, піхота захищає танки, а танки захищають піхоту. БМПТ може стати невід’ємною частинкою в ланцюжку взаємопідтримки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: