Як виглядає модифікований КрАЗ, що відправився до підрозділів ППО

Підпишись на нас:

Нещодавно в центрі Києва біля мерії виставили військовий всюдихід КрАЗ-255Б1. Це одна з двох машин, які волонтер Роман Пастушенко придбав для потреб ППО. І на кабінах, і на корпусах КрАЗів викарбувані імена наших захисників, які героїчно загинули на передовій, це – Олександр Чуйко та Дмитро Доманов.

Як виглядає модифікований КрАЗ, що відправився до підрозділів ППО

Відомо, що кременчуцький позашляховик був придбаний у Фінляндії за 12 тисяч євро. На удосконалення автомобіля пішли місяці. Майстри працювали з паливною системою, силовою та пневматичною системами, поставили новий акумулятор та модернізували кабіну.

Техніка раніше використовувались, як ПМП (понтонно-мостовий парк) і тому прибули без кузовів. Тому для всюдиходів побудували два фургони – справжні мініквартири площею 13 квадратних метрів кожна. Кузов має високу теплоізоляцію, склопакети, газ, водопровід і навіть душ. Також волонтер пригнав з Фінляндії ЗІЛ-131 Kuuma, який уже отримала одна з частин ППО.

Як виглядає модифікований КрАЗ, що відправився до підрозділів ППО

Загальна вартість трьох машин обійшлась в 1 755 000 грн. Для завершення проєкту КрАЗ потрібно зібрати трохи понад 475 тис. грн. Тож волонтери просять усіх охочих долучитись.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: