ДВЗ

З’явились унікальні світлини оновленого Volkswagen Golf: що відомо про новинку

Представлений у жовтні 2019 року Golf 8-го покоління вже сходить з конвеєра. Настав час планового редизайну, і перші тестові зразки потрапили в об’єктив Photo Pirate. Фото не мають камуфляжу, що дає можливість оцінити вектор змін у рестайлінговій версії.

Найбільш суперечливим елементом 8-го Golf є передня оптика, яка має найскладнішу форму за всю історію моделі. Судячи з фото, нові фари здаються значно звуженими, а їх вигини приховані всередині широкими горизонтальними пластиковими вставками, які проходять через емблему.

Передній бампер також новий, з дещо меншими трапецієподібними повітрозабірниками по ширині. З боків особливих змін немає, але ззаду ви побачите ліхтарі з новою світлодіодною начинкою. Крім того, дещо змінена нижня частина заднього бампера.

Судячи зі шпигунських фото, салон Golf зазнає явних змін через великий екран мультимедійної системи, а замість сенсорних кнопок, якими володіє нинішній Golf, можуть повернутися традиційні кнопки на кермі. Серйозних змін в оснащенні не передбачається: Golf восьмого покоління побудований на оновленій платформі MQB і отримав широку лінійку бензинових і дизельних двигунів, а також гібридний варіант.
Базовим агрегатом є бензиновий 3-циліндровий 1.0 TSI потужністю 90 або 110 к.с. Найпотужніший Golf має приставку R і оснащений 2,0-літровим турбомотором, який в топовому варіанті видає 333 кінські сили та 420 Нм крутного моменту (наприклад, нещодавно випущений Golf R 333 Limited Edition). Аво має повний привод і 7-ступінчастий «робот» DSG.

До речі, за підсумками минулого року VW Golf займає лише п’яте місце в рейтингу найбільш продаваних автомобілів у Європі, після років домінування, далеко вперед

Останні публікації

Hyundai підготував цікаві зміни для «вбивці» BMW X5

Корейська компанія офіційно представила оновлений Genesis GV80 2025 року. Автомобіль отримав більше технологічного обладнання, але…

32 хв. тому

«Гроші на вітер»: автошколи змінюють таблички на автомобілях

Відучора вступнили в дію нові Правила дорожнього руху, що стосуються автошкіл. Тепер всі автомобілі для…

3 години тому

Volvo та Hummer: для захисників придбали потужну спецтехніку

Один з підрозділів ЗСУ отримав доволі потужний транш техніки від волонтерів. Цього разу автопарк військових…

4 години тому

Перший платіж криптовалютою: в Україні придбали автомобіль через POS-термінал

Цифрові активи вперше було реалізовано на придбання автомобіля. Один з провідних українських ритейлерів електрокарів Riker…

5 години тому

Пентагон передасть Україні новітні засоби боротьби з російськими РЕБ

США планують передати Україні ефективні засоби боротьби з російськими РЕБ. Пентагон 3 травня 2024 року…

6 години тому

Топ-5 простих порад, що зекономлять кошти кожного водія

Просто придбати автомобіль і їздити на ньому довгі роки - ще не вдалось жодному водієві.…

7 години тому