ДВЗ

Топ-5 кращих авто з АКПП до 7000 доларів на ринку України

Годі думати, що машини з АКПП та пробігом не варті вашої уваги. Якщо не підтримувати безпідставні стереотипи, маєте змогу стати власником, наприклад, Toyota або Volkswagen. Є давніші варіанти автоматичних трансмісій, які зарекомендували себе з найкращої сторони з огляду на надійність роботи та зносостійкість. Тож пропонуємо вам складений експертами топовий перелік автомобілів з АКПП в бюджеті до 7000 доларів.

Volkswagen Golf V від $5000

Бестселер п’ятого покоління. Платформа в нього досі виглядає по-новому, більший кузов порівняно з попередниками та опціональний повний привід. Придивіться особливо до 16-ті клапанного «‎Гольфа» з двигуном 1,6 MPI з потужністю 102 к.с.

Преселективна коробка DSG DQ200 — характерна особливість Golf V. Експерти рекомендують вибирати екземпляри з шестиступінчастою КПП — «автоматом» VW AQ250. Він зарекомендував себе найбільш надійним. Якщо системі охолодження забезпечували чистоту та регулярно кожні 50 тис.км замінювали оливу, фрикціон блокування гідротрансформатора справний, тоді сміливо можна говорити про надійність цього агрегату.

Mazda 3 першого покоління (BK) від $4500

Динамічна та популярна машина серед поціновувачів японських автомобілів. Вперше була випущена в 2004 році під заводським маркуванням ВК. Продавалася до 2007 року. Є певні складнощі щодо металу кузова в Mazda 3, плавністю ходу, проте в цілому машина надійна та витривала.

Mazda 3 першого покоління виходила з бензиновими 4-ціліндровими двигунами 1,6 л (105 к.с.) та 2,0 л (150 к.с.) та АКПП Ford 4F27E з високою ремонтопригодністю. Обидва надійні, бо працюють на ланцюговому приводі ГРМ. Зверніть увагу, що екзмепляри з двигуном 2,0 мають більший ресурс на 50 тис.км. Проблемними місцями можуть бути сальники, задня кришка, гальмівна стрічка, тому регулярно треба перевіряти рівень тиску мастила.

Toyota Corolla 10-го (E140) від $6000

Українцям доступні різні варіанти Corolla з роботизованим напівавтоматом C50A ММТ. Користувачі відмічали, що агрегат мав дещо слабке зчеплення та такий самий блок управління. Машина могла не дотягнути до 50 тисяч пробігу, а вже він виходив з ладу.

Вирішення цієї проблеми є. Воно полягає в виборі автомобіля з 5-ступінчастим гідротрансформатором Aisin AW95-50LS з ресурсом до 350 тисяч. На таких екземплярах часто зустрічається двигун 1ZR-FE з об’ємом 1,6 л.

Skoda Fabia Mk2 від $5500

Це чеське авто є спрощеним аналогом Golf. Якщо ви в пошуках свіжішої машини за прийнятну вартість, тоді вибір Skoda Fabia Mk2 є виправданим. Придивіться до пропозицій з двигунами 1,4 та 1,6 л. Іноді може трапитись на очі і варіант з об’ємом 1,2 л. Проте перших два варіанти більш надійні. Їздять з «автоматом» VW AQ250.

від $5000

Altea від концерну VAG представлена з 6-ступніастою автоматичною коробкою передач Aisin TF-60SN. Про неї сміливо можна сказати, що вона практична, має великі розміри та демонструє стильний дизайн. Можна знайти варіанти з турбобензиновим двигуном з впорскуванням TSI FR. В результаті отримуєте агрегат, який видає аж 200 к.с. Найбільш запотребуваним є турбодизель з двигуном 2,0 з індексом BKD та потужністю 140 к.с. Складнощі в нього є, але за цю вартість авто з ними можна поборотися: насос-форсунки, фільтр сажі, клапан EGR.

Останні публікації

Водіям розкрили місця на кузові кросовера Hyundai ix35, які іржавіють у першу чергу

Кросовери Hyundai ix35 випускали з 2010 до 2015 року, причому виробництво вели в Південній Кореї,…

2 години тому

Чеська компанія має намір поставити Азербайджану найбільшу за 35 років кількість самохідних гаубиць

Згідно зі статтею, опублікованою в чеських ЗМІ оборонна компанія Excalibur Army планує доставити до Азербайджану…

3 години тому

Стало відомо, який стратегічний резерв ракет має Росія для обстрілів України

Росія зберігає певний стратегічний запас ракет, продовжуючи їх виробництво для ударів по Україні, заявив речник…

4 години тому

Армія США проводить випробування нової евакуаційної машини: може тягнути 80 тонн і екіпаж пошкодженого танку

Як повідомило Міністерство оборони США, бойова евакуаційна система M88A3 Hercules Heavy Equipment Recovery Combat Utility…

5 години тому

На фоні російської агресії Франція вперше перекинула броньовану розвідувальну машину Jaguar в Естонію

В Естонії вперше в бойовий стан приведено французьку броньовану машину Jaguar. Ця інформація стала відома…

5 години тому

Експерт нагадав про термінове зупинення мотора при появі одного індикатора

При загорянні однієї лампочки на панелі приладів необхідно негайно зупинити автомобіль і усунути причину несправності.…

7 години тому