ДВЗ

Оновлену версію «зарядженого» VW Tiguan R-Line помітили на дорогах

Шпигунські фотографи неодноразово публікували фотографії оновленого Volkswagen Tiguan, і тепер вони помітили його «заряджений» варіант R-Line.

Подробиці

Хоча це лише припущення, але воно здається логічним через вертикальні забірники повітря на бампері з новими горизонтальними елементами і заміну сітчастої вставки на більш спортивний ромбовий малюнок. Також є привабливі двоколірні легкосплавні диски.

Решта дизайну екстер’єру даної моделі, здається, перенесена з стандартного оновленого Tiguan. У рамках цих зусиль кузов отримав м’які вигини і плавні переходи між різними видами поверхонь. Обтічний дизайн також включає «м’язисті» боки та «роздуту» задню частину.

Фотографи-шпигуни не встигли зазирнути всередину, але на попередніх фотографіях шпигунів було видно окремо стоячий дисплей, схожий на той, що використовувався в оновленому Golf і ID.7. Однак, на відміну від електромобілів, Tiguan, очевидно, збереже традиційну панель приладів.

В «Фольксваген» не говорили про випуск цього кросовера, але очікується, що він буде працювати на платформі MQB Evo і представлений пізніше цього року. Під капотом скоріш за все побачимо асортимент відносно знайомих опцій, хоча можуть бути оновлення для покращення продуктивності та ефективності.

Більше деталей стане відомо ближче до запуску, але поточний Tiguan має 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який видає 184 к.с. (137 кВт) і 299 Нм крутного моменту. Він підключений до восьмиступінчастої автоматичної коробки передач, яку можна поєднати з додатковою системою повного приводу.

Останні публікації

Chery випустить новий 7-місний кросовер з витратою 4 літри на «сотню»

Новий Chery Fengyun T9 2024 року офіційно буде представлений наприкінці травня. При цьому попередні продажі…

28 хв. тому

Україна отримає більше Leopard 1: що відомо про постачання важкої техніки

І хоч затримка озброєння це вже буденність для України, однак за два роки війни на…

1 годину тому

Як горить російська ППО: фото знищених установок комплексу С-300В

Інтернетом ширяться світлини знищених російських установок комплексу протиповітряної оборони С-300В. Про це повідомили в телеграм-каналі…

2 години тому

В Україні офіційно з’явився мінівен Peugeot потужністю 136 к.с. та вартістю 35 699$

В Україні офіційно з’явився бюджетний електрокар Peugeot Rifter 2024. Автомобіль буде запропоновано в 1,5-літровій дизельній…

3 години тому

Топ-6 незвичних варіантів тюнінгу Daewoo Lanos

Довкола Daewoo Lanos хоч і ходе багато жартів, однак автомобіль вже став "народним" улюбленцем. Модель…

4 години тому

Бойові мотоцикли та танк: окупанти намагались прорвати позиції Таврійської бригади

Окупанти вирішили на мотоциклах прорвати лінію оборони між Вугледаром та Мар'їнкою, однак щось пішло не…

6 години тому