В Польщі водій Ford Mustang потрапив в безглузде ДТП з Ford Mondeo

Підпишись на нас:

Це сталося знову. Водій Ford Mustang зумів розбити свій автомобіль під час простого проїзду повороту. Якщо вчора стало відомо про розбитий в Варшаві Lamborghini, то сьогодні мова йде про польський Mustang.

Подробиці

Відео з YouTube-канала Dashcam Bandit показує, як в польському місті Томашів-Мазовецький чорний Ford Mustang виїжджає з прилеглої території, натискаючи на газ і майже одразу врізається у нерухомий автомобіль на зустрічній смузі.

Хоча неможливо точно визначити, якого року випуску Mustang, схоже, що це простіший V6, оскільки немає жодних очевидних ознак «зарядженої» моделі GT.

На самому початку відео ми чуємо як інший Mustang з ревом проїжджає цей поворот. Потім стирає шини пікап Ford F-150. Але третьому маслкару не вдалося обійтися без ДТП і простим натисканням на на педаль акселератора він врізається прямо в сріблястий седан, схожий на Ford Mondeo.

При цьому, поліцейські стоять прямо за цим седаном, тож ми впевнені, що вони чітко бачили, як сталася аварія, що має принаймні трохи втішити нещасливого водія розбитого автомобіля.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: