Польський водій розбив дорогий Lamborghini Huracan в безглуздому ДТП

Підпишись на нас:

Управління автомобілем з великою кількістю кінських сил під капотом може бути напрочуд важким заняттям. Вчитися управляти ним краще приватно, подалі від перешкод, а не на звичайній вулиці з великою кількістю людей, які записують весь процес на відео.

Подробиці

Це урок, який один водій Lamborghini Huracán EVO засвоїв на майбутнє. У мережі з’явилося кілька відео, на яких видно, як водій агресивно розганяється на бульварі Емілії Плятер у столиці Польщі – Варшаві.

Щойно Huracán EVO починає рух, у водія починають наростати проблеми. Намагаючись прискоритися він різко розвертається, задня частина виходить із під контролю і водій врізається в бордюр посередині бульвару, підскакує і врізається в стіну бампером.

На відео наслідків ДТП видно значні пошкодження правого боку переднього бампера автомобіля, а також ліве заднє колесо, яке, здається, висить на волосині. Крім того, навколо автомобіля все посипане піском, що свідчить про те, що з нього витікає рідина і є невидимі оку пошкодження.

Сторінка Miejski Reporter у Facebook, де опубліковано низку відео з інциденту, повідомляє, що автомобіль довелося відбуксирувати з місця події. Водія оштрафували лише на 200 польських злотих, що еквівалентно лише 48 доларам США за поточним обмінним курсом. Одне з джерел на Reddit стверджує, що автомобіль був орендований, і історія з його власником залишається незрозумілою.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: