Рідкісний Mercedes 300SD отримав першу мийку за 18 років

Підпишись на нас:

Mercedes-Benz S-Class є одним з найрозкішніших автомобілів, доступних на даний момент у всьому світі. Це також одна з найдавніших лінійок у галузі, походження якої можна простежити від W116, який став першим офіційно називаним S-класом, коли був запущений в 1972 році. Приблизно через 7 років представили наступника, який залишив значний слід в історії всієї автомобільної промисловості.

Подробиці

W126 продавався по всьому світу на ринках Європи, Японії та Північної Америки. За 12 років виробництва було продано 892 123 екземпляри в кузовах седан і купе, що зробило W126 найуспішнішим поколінням S-класу з точки зору продажів з найдовшим виробництвом в історії. Це лише одна з причин, чому це покоління S-Class досі вважається одним із найкраще сконструйованих та виготовлених автомобілів усіх часів.

Однак W126 у хорошому стані стає все важче знайти в Сполучених Штатах. Команда WD Detailing знайшла один, який простояв роками, і вирішила ретельно його вимити, щоб він виглядав якомога краще. Звичайно, є деякі недоліки та невеликі точки іржі, які можна виправити лише за допомогою професійного підходу, але крім цього, це один абсолютно чудовий приклад величності цієї лінійки автомобілів.

Розкішний седан проходить серію процедур обробки деталей, включаючи мийку під тиском всього екстер’єру, після чого слідує більш детальне миття, глиняний брусок і полірування фарби. Колесам також приділяється багато уваги, і цікаво відзначити, що диски мають діаметр лише 14 дюймів і є одними з найбільш затребуваних коліс для цієї моделі. Точна назва моделі – Barock, і хоча вони відносно популярні в Європі, ці машини є рідкістю в Північній Америці.

Ще один цікавий факт про цю машину полягає в тому, що під капотом в неї встановлений дизельний двигун. Відома компресійна система запалювання Mercedes OM617 забезпечує сріблястому седану максимальну потужність 123 кінських сили і 250 Нм крутного моменту. Цікаво, що 3,0-літровий дизель на той час був доступний лише в США, Канаді та Японії.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: